Prima pagina arrow Despre noi arrow Articole si stiri arrow Excelent pentru Cricova
Excelent pentru Cricova Imprimare E-mail
Scris de Cricova Moldova   
Wednesday, 13 February 2008

Din nou marca „Cricova” iese in evidenta si aduce la Cricova Marele Premiu „Mercuriul de Aur”, acordat in categoria „Excelenta”, de data aceasta  prin seria sa noua de produse „Cricova Cuvee Prestige", spumant si vin clasic de colectie ! 

Este o onoare doar sa participi la acest concurs si sa concurezi cu cele mai de seama marci din tara, organizat de Camera de Industrie si Comert si de AGEPI a Republicii Moldova
 
S-a apreciat cea mai originala, creativa idee a marcii comerciale , promovarea acesteea , si desigur aprecierea consumatorului.
 
Distinctiile sunt oferite  prin decizia Comitetului Organizatoric desemnat de catre
Camera de Industrie si Comert  si de Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova. 

Concursul „Marca comerciala a anului” este unicul monitoring al popularitatii marcilor comerciale de nivel national, care se petrece anual si reflecta schimbarile pe piata de consumatori a Moldovei.

Metatags: Cricova, Combinatul de vinuri, Vinuri Republica Moldova, Cricova Moldova, Vin, Vinul, Vinuri, Distributie vin, vin, sampanie, vinuri colectie, vin spumant, vin vechi, pinot noir, cabernet sauvignon, merlot, muscat, cricova cagor, chardonnay, dulce, demidulce, sec,demisec, brut, vin rosu, vin alb, vin cricova, spumant brut, spumant dulce, spumant demidulce, traditional, colectie, vanzare vinuri, distributie vinuri, unic importator, cricova.

Ultima actualizare ( Tuesday, 25 March 2008 )
 
< Precedent   Urmator >

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (32)