Prima pagina

Cricova Moldova

 Combinatul de Vinuri „Cricova” S.A., renumit pentru labirinturile sale subterane unice si, in special, pentru vinurile sale excelente, a fost fondat in 1952. Anume in acest an hrubele de calcar din preajma oraselului Cricova, din care istoric se extragea aceasta piatra de constructie, au fost transformate intr-o imensa unitate de producere si depozitare a vinului.

Fiind conceput ca un producator al vinurilor de elita in baza tehnologiilor clasice europene, Combinatul „Cricova” a folosit ca fundal pentru ulterioara sa activitate conditiile prospere originale ale galeriilor sale, care se extind pe o lungime mai mare de 60 km - labirinturi cu o microclima unica.

Vinex Murfatlar

Firma Vinex Murfatlar SRL a fost înfiinţată în anul 1993, fiind printre primele firme private din domeniu vitivinicol. Vinex Mufatlar prin poziţia sa geografică este amplasată într-o zonă viticolă de renume, atât în România cât şi în străinătate, pentru cantitatea şi calitatea vinurilor sale Podgoria Murfatlar .

Prima recoltă a fost vinificată în propria cramă în anul 2000 şi, de atunci, fiecare campanie a adus îmbunătăţiri ale procedeelor de vinificaţie, condiţionare, stocare şi îmbuteliere, grija permanentă pentru păstrarea şi creşterea calităţii fiind caracteristica firmei Vinex Murfatlar.

Tokaji Ungaria

 Tokaji denumeste si se refera la vinurile din regiunea Tokaj-Hegyalja din Ungaria. Regiunea este renumita si cunoscuta pentru vinurile sale dulci obtinute din vita nobila, vinuri cu traditie indelungata in aceasta regiune.

Vinurile Tokaji au o istorie indelungata iar acest fapt a facut  ca si alte zone si regiuni sa imprumute numele pentru a indica vinurile bune.

Villany Ungaria

The Villany region has been a winegrowing area for centuries and tradition followed until recent days.

The first winegrowers and winemakers here and all over in Roman Pannonia have been the Romans, consequently this part of Hungary is not only the southernmost but also the oldest winegrowing area of the country. Documents and archeological research prooves that wine has been grown and produced here centuries ago. A recently unveiled remains of a Roman estate in the vicinity of the village Nagyharsany showed interesting script on the house, telling that the ancient owner cultivated here 40 hectares of grape for his son called Venatus. 

Anagajari la Casa de vinuri Mihail Imprimare E-mail

Casa de vinuri "Mihail" face angajari. Pentru trimiterea cv-ului dumneavoastra folositi adresa de mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Daca doriti sa luati legatura cu noi si sa va prezentati la un interviu numarul de telefon de contact este + 40 740 305 623 . Momentan sunt disponibile urmatoarele posturi:

Director Regional

Compania: Mihail House of Wines 
Departament: Sales, Vanzari, Comert, Transporturi, Distributie, Depozitare
Orasul: Bucuresti
Tip Job: Full time
Nivel cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Oferta: se va negocia in urma interviului
Permis conducere: B

CANDIDATUL IDEAL:

* experienta in vanzari minim 2 ani
* experienta in coordonarea unei echipe de vanzari;
* orientare spre obtinerea de rezultate;
* abilitati foarte dezvoltate de comunicare si negociere;
* abilitati de motivare a membrilor echipei de vanzari;
* cunoasterea pietei locale;
* permis conducere (B)

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

* Raspunde de atingerea obiectivului lunar (vanzari, cantitativ, sortimental, valoric, pret mediu net) pe zona de responsabilitate pentru clientii societatii in conditiile respectarii politicii comerciale a societatii.
* Contacteza clientii din portofoliu si prospecteaza piata pentru promovarea produselor si a imaginii companiei in aria geografica de responsabilitate.
* Stimuleaza cererea si vanzarea produselor companiei catre clientii deja existenti si catre clientii noi, in vederea atingerii cantitative si calitative a obiectivelor de vanzare ale departamentului;
* Negociaza termenele si conditiile contractelor;
* Impreuna cu Directorul General organizeaza si coordoneaza activitatea membrilor echipei de vanzari prin stabilirea: planului zilnic de vanzare, planului zilnic de incasare, planului zilnic de vizite la clienti si verificarea modul de indeplinire de catre agenti a obiectivelor stabilite.
* Urmareste zilnic situatia vanzarilor, incasarilor, soldurilor pe depozit si dimensionarea corecta a cantitatilor de marfa livrate clientilor.

Agent Vanzari | Agent Comercial

Compania: Mihail House of Wines
Departament: Merceologie, Merchandising, Sales, Vanzari, Comert, Transporturi, Distributie, Depozitare
Orasul: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi
Nivel cariera: Student, Entry-Level/Primii 3 Ani Exp, Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Oferta: se va negocia in urma interviului
Permis conducere: B

CANDIDATUL IDEAL:

* experienta minim un an in vanzari
* cunoasterea pietei locale;
* aptitudini de comunicare foarte bune;
* diplomatie ;
* capacitate de organizare ;
* spirit de echipa

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

* gestioneaza clientii existenti si se preocupa de cresterea numarului de clienti;
* preia comenzile si urmareste incasarea banilor;
* monitorizeaza concurenta;
* elaboreaza rapoarte de vanzari.
* + comision din vanzari, autoturism de serviciu.