Cricova Moldova
Despre Cricova Moldova Imprimare E-mail

Combinatul de Vinuri „Cricova” S.A., renumit pentru labirinturile sale subterane unice si, in special, pentru vinurile sale excelente, a fost fondat in 1952. Anume in acest an hrubele de calcar din preajma oraselului Cricova, din care istoric se extragea aceasta piatra de constructie, au fost transformate intr-o imensa unitate de producere si depozitare a vinului. 

Mai departe...
 
Reclama Cricova Moldova Prestige Imprimare E-mail

Reclama de la Cricova Moldova la Gama de vinuri Prestige adresata pietii rusesti.

Metatags:  Cricova, Cricova Moldova, Cricova Prestige, Vin spumant clasic alb, CRICOVA Cuvee Prestige, Vin spumant clasic rosu, CRICOVA Cuvee Prestige, Cabernet - Sauvignon, seria exclusiva Prestige, Codru, seria exclusiva Prestige, Chardonnay, seria exclusiva Prestige, Sauvignon, seria exclusiva Prestige.

 
Prezentare Cricova Moldova Imprimare E-mail

O prezentare in limba engleza, pe scurt am spune noi, a ceea ce inseamna Cricova Moldova. O sinteza de 9 minute in care se pot gasi multe date despre acest mare producator de vinuri din Europa.

Metatags: Cricova, Cricova Moldova, combinatul de vinuri Cricova, Cricova video, Cricova prezentare video, Cricova flv, Producator de vinuri video.  

 
Hrubele de la Cricova Moldova (galerie foto) Imprimare E-mail

Sursa: KimExco
 

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)