Prima pagina arrow Despre noi arrow Articole si stiri
Aur si Argint pentru Casa de Vinuri "Mihail"
Scris de Administrator   
Thursday, 15 May 2008

Concursului International de Vinuri BucurestiIn perioada 8-11 mai s-a desfasurat a cincea editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti.

In cadrul acestei manifestatii, organizate de catre Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV), Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV), sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV), au fost jurizate de catre experti din tara si strainatate 250 de probe de vin, printre care si produse comercializate de Casa de Vinuri Mihail. 

Mai departe...
 
Competitia pe piata vinurilor se ascute la finalul anului
Scris de Wall Street   
Saturday, 19 April 2008

Concurenta vinurilor provenite din import nu se simte inca pe piata romaneasca, dar cu siguranta impactul se va resimti spre sfarsitul anului, mai ales in ceea ce priveste pretul de comercializare a declarat pentru NewsIn, directorul Provinum, Basil Zarnoveanu. 

Mai departe...
 
Iceberg Tatius de la Cricova Moldova
Scris de Cricova Moldova   
Sunday, 02 March 2008

In cadrul expozitiei „Vin Moldova 2008”, care s-a desfasurat in perioada de 20.02.2008 – 24.02.2008,  SA „Cricova” a lansat un produs nou ICEBERG „TATIUS”. 

Ultima actualizare ( Friday, 21 March 2008 )
Mai departe...
 
Excelent pentru Cricova
Scris de Cricova Moldova   
Wednesday, 13 February 2008

Din nou marca „Cricova” iese in evidenta si aduce la Cricova Marele Premiu „Mercuriul de Aur”, acordat in categoria „Excelenta”, de data aceasta  prin seria sa noua de produse „Cricova Cuvee Prestige", spumant si vin clasic de colectie ! 

Ultima actualizare ( Tuesday, 25 March 2008 )
Mai departe...
 
SGS Moldova: Calitatea produselor autohtone - cheia spre pietele internationale
Scris de Bassa Press Moldova   
Monday, 10 December 2007

Combinatul de Vinuri „Cricova” S.A. este o parte integrală a istoriei Moldovei, în beciurile căruia se găseşte tezaurul vinicol al MOldovei.

„Cricova” S.A. este o perlă a vinificaţiei moldoveneşti. În renumitele galerii de var, fondate în 1952 (cu o lungime de peste 60 km), sub tutela sigură a vinificatorilor se păstrează şi se maturizează excelentele vinuri moldoveneşti. Astăzi „Cricova” este un oraş subteran cu străzi şi bulevarde ce poartă denumiri de vin - Caberne, Pinot, Feteasca, Aligote etc. 

Ultima actualizare ( Friday, 21 March 2008 )
Mai departe...
 
Combinatul Cricova reconstruieste beciurile
Scris de Novosti Moldova   
Monday, 27 February 2006

Luni, în cadrul unei conferinţe de presă, va avea loc lansarea proiectului reconstrucţiei beciurilor de vinuri ale Combinatului "Cricova" cu participarea reprezentanţilor administraţiei întreprinderii, transmite agenţia "Novosti - Moldova". 

Ultima actualizare ( Friday, 21 March 2008 )
Mai departe...
 
Vinul la kilometru
Scris de Cotidianul / Cristina Olivia Moldovan   
Wednesday, 26 October 2005

Sunt 60 de kilometri de coridoare largi, pline cu sticle de vin. Cele vechi au peste o suta de ani, valoarea lor crescind cu trecerea fiecarei zile. Din locul lor de odihna s-a scos odinioara calcarul din care a fost ridicat intregul oras. La 80 de metri sub Cricova se afla un „buncar“ ametitor. 

Ultima actualizare ( Friday, 21 March 2008 )
Mai departe...
 
Cricova, mini-orasul vinurilor din Moldova, va avea podgorii si in Romania
Scris de Stelian Negrea / Ziarul Financiar   
Monday, 20 June 2005

Cel mai mare producător de vinuri din Republica Moldova, Cricova, deţinut încă de statul moldovean sub formă de patrimoniu naţional, intenţionează să achiziţioneze o suprafaţă de viţă-de-vie în Romania şi să construiască o cramă, după ce anul acesta a intrat în forţă cu vanzări pe piaţa romanească. 

Ultima actualizare ( Sunday, 23 March 2008 )
Mai departe...