Prima pagina arrow Despre noi arrow Articole si stiri arrow Aur si Argint pentru Casa de Vinuri "Mihail"
Aur si Argint pentru Casa de Vinuri "Mihail" Imprimare E-mail

Concursului International de Vinuri BucurestiIn perioada 8-11 mai s-a desfasurat a cincea editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti.

In cadrul acestei manifestatii, organizate de catre Patronatul National al Viei si Vinului (PNVV), Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV), sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV), au fost jurizate de catre experti din tara si strainatate 250 de probe de vin, printre care si produse comercializate de Casa de Vinuri Mihail. 

In cadrul festivitatii de premiere, desfasurata cu fast in aula Academiei Romane, au fost acordate 39 medalii de aur si 36 medalii de argint. Din aceste medalii doua au fost atribuite vinurilor comercializate de Casa de Vinuri Mihail.

Chardonnay, din gama Nobless, produs de Vinex Murfatlar a fost premiat cu medalia de aur, cupajului Feteasca Alba & Sarba, din gama Gordiana, produsa de Tenuta Odobesti a fost acordata medalia de argint. Prin aceste medalii obtinute de producatorii nostrii, Casa de Vinuri Mihail, a dovedit ca produsele comercializate respecta promisiunea de un inalt standard calitativ.
 
Urmator >

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (27)